Skip to Main Content
hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2

Lösningar för operationssalen

hidden1hidden2

Vi tror att läkande av människor inkluderar att ta hand om miljön. Därför måste ett holistiskt synsätt på vården omfatta planeten vi lever på. Genom att använda förnybara resurser i våra lösningar för att minska infektionsrisken i operationssalen arbetar vi för att göra egöra verklig skillnad inom sjukvården. 

Se hela intervjun och lär dig mer om hur vi arbetar med hållbarhet.

 

hidden1hidden2
hidden1hidden2
Transparens

Vi är transparenta om vår påverkan på miljö, människor och samhälle. Varje år redovisar vi resultat och prestation i vår integrerade års- och hållbarhetsredovisning.

Rapporten har utformats i enlighet med Global Reporting Initiative (GRI) Standards, och Mölnlycke kommer att fortsätta arbetet med att anpassa sin rapportering till GRI Standards och riktlinjerna från Task Force on Climate-related Financial Disclosures (TCFD).

Läs Mölnlyckes integrerade års- och hållbarhetsredovisning 2022

hidden1hidden2
hidden1hidden2

Operationshandskar

hidden1hidden2

Sårbehandling

hidden1hidden2

Vi bryr oss om hållbar sjukvård

Hållbarhet är en strategisk prioritet för Mölnlycke, och WeCare är vår färdplan för hållbarhet fram till 2030. Planen handlar bland annat om att vi skapar ett gemensamt värde för alla våra intressenter. Detta är en drivkraft för tillväxt, innovation och produktivitet och är en viktig del av företagskulturen som vi erbjuder våra medarbetare.

Läs mer

Våra fokusområden

hidden1hidden2
Kontakta oss!
hidden1hidden2

Om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig att nå dina hållbarhetsmål, eller om du är intresserad av att lära dig mer om hur vi arbetar med hållbarhet – vänligen fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Medgivande
Kontakta oss!
Kontakta oss!

Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi arbetar med hållbarhet.

Kontakta oss